Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Broer en neef Bazoer belaagd na afloop van Kowet-uit

We hoorden al van die geluiden en het complete plaatje valt moeilijk te schetsen, maar er zijn dingen gebeurd na afloop van Go Ahead Eagles - Ajax. De broer en neef van Riechedly Bazoer zijn belaagd. Alleen lopen de versies van de diverse verhalen nogal uiteen.

30 augustus 2016 - 10:30
UsershyraDesktopajax_dataimagese9d450ec5b93edec3a8130e34042ee5e_normal
Er spelen nu nog meer dingen rond de familie Bazoer. © Pro Shots

De politie is bezig om alle versies van het verhaal te toetsen en doet met een onderzoek, vandaar dat er voor ons onmogelijk iets over valt te zeggen. Maar vervelend is de hele situatie wel. Blijkbaar ging het mis toen Bazoer zijn auto naar huis wilde sturen.

Wij worden er niet echt wijs uit of de Bazoers al in hun auto zaten of hierin werden gedwongen, wel is zeker dat de auto op bepaald moment stilstond in een drukke straat en dat er gedoe volgde. “Ik voel me nog steeds erg bedreigd door de situatie,” aldus broer Bazoer tegenover De Telegraaf.

Ook brak een punt aan waarop vernielingen aan de auto werden aangebracht – de totale schade bedraagt iets van 10.000 euro – en dit was voor Bazoer reden om weg te rijden, liefst zo snel mogelijk. Dit stelde de menigte niet op prijs en blijkbaar werd een andere auto geraakt.

“Ik kan de schuldvraag niet beantwoorden, maar dit zou niet mogen gebeuren. We streven normalisatie na, dan helpt zoiets niet. Dit is buitengewoon vervelend,” reageert Eagles-voorzitter Edwin Lugt via De Stentor.

De politie zegt te beschikken over camerabeelden van het voorval. Op basis van die beelden wordt het complete plaatje vast wel duidelijk.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >