Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Broer Bazoer: ‘Riechedly laat zich niet naar uitgang duwen’

Het leek er even op de Riechedly Bazoer eventueel, mogelijkerwijs nog deze transferperiode zou vertrekken bij Ajax. Maar niets van dat alles. De middenvelder loopt niet weg voor de concurrentiestrijd, maar wil juist vechten voor een basisplaats.

31 augustus 2016 - 11:43
UsershyraDesktopajax_dataimages153188fce4a83a245523631bdef684b8_normal
Hopelijk is Bazoer snel weer terug op zijn oude niveau. © Pro Shots

De geruchten dat Bazoer wel eens zou kunnen vertrekken, werden gevoed door uitspraken van Overmars. Hij hintte dit weekeinde op rare dingen, die eventueel nog kunnen gebeuren en dat Ajax daarom nu toch voor Hakim Ziyech ging.

Volgens Irchandly Bazoer, zaakwaarnemer van Riechedly, staat de interesse van deze transferperiode in zijn broertje los van de komst van Ziyech. “Ajax was al eerder met Ziyech bezig dan dat clubs zich voor Riechedly meldden.”

Vervolgens hebben de broers wel goed nagedacht over de toekomst van de Ajaxspeler. Dat er ‘wat dingen’ speelden, was in ieder geval geen geheim meer. De conclusie van het nadenken? Bazoer blijft bij Ajax. “Hij wil niet overhaast uit Amsterdam vertrekken en laat zich al helemaal niet naar de uitgang duwen,” aldus broer Bazoer in De Telegraaf.

Riechedly heeft het ondanks een mindere periode namelijk goed naar zijn zin in Amsterdam, volgens Irchandly. “Riechedly speelt nu even niet, maar voelt zich prettig in Amsterdam en heeft het gevoel dat hij bij Ajax nog niet is uitgeleerd.”

“En Ries is niet bang voor concurrentie. Hij zal alles in het werk stellen om zijn basisplaats te heroveren. De buitenlandse belangstelling is een motivatie om snel weer zijn hoge niveau te halen.”

Kijk, dat zijn uitspraken waar we van houden. En nu de voeten laten spreken.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >