Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax krijgt in bekertoernooi kans op revanche tegen Willem II

We willen Ajax - Willem II het liefst zo snel mogelijk vergeten, maar dat gaat niet lukken. De loting voor de eerste ronde van het KNVB-bekertoernooi zorgt voor een herhaling van dit affiche. Dus worden we de komende tijd bedolven onder woorden als revanche en meer van dat.

27 augustus 2016 - 22:42
UsershyraDesktopajax_dataimages875b9650b982b5012a7fc4acc4e7d887_normal
Het ging vorige keer tijdens Willem II-thuis op alle fronten fout. © Pro Shots

De clubs die dit seizoen Europees voetbal spelen, konden elkaar niet treffen. En de loting vond dit keer op zaterdagavond plaats, maar het resultaat mag er zijn. Willem II-thuis is een volwaardig bekerpotje. 

Het was vaste prik om in de eredivisie ruim van de Tilburgers te winnen, maar dat liep vorige week net even anders. Ajax gaf een voorsprong uit handen en moest het hoofd buigen (1-2-nederlaag) op een avond die er stevig inhakte.

Maar nu krijgen de Ajacieden dus de kans om te bewijzen dat ze nog steeds beter zijn dan de Willem II'ers. Die kans dient zich aan in de derde week van september, als de volledige eerste ronde op het programma staat.

Een definitieve datum volgt later, waarschijnlijk ergens kort na het weekeinde.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >