Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

23 supporters reizen Ajax helemaal achterna naar Rostov

We tikken normaal een stukkie over de infobrief die voor een Europese uitwedstrijd naar supporters wordt verstuurd. Dit keer pakken we het anders aan. Er zijn precies 23 Ajacieden die in Rostov het uitvak bevolken en die geven we graag een pluim. We wensen ze bovendien een goede reis!

22 augustus 2016 - 11:30
UsershyraDesktopajax_dataimagese070968ed1a7643b495b2bd5d8c9e23f_normal
Van 50.000 naar 23, maar zo'n tripje is wel tof! © Pro Shots

Als je hoort dat er 23 supporters meegaan naar een Europees uitduel klinkt dat niet als flitsverkoop, maar bedenk er even bij dat het hier gaat om een tripje naar Rusland. Een reis ook nog eens die binnen de kortste keren moest worden geregeld, duur was en noem allemaal maar op.

De visa zijn verstrekt, de kaartjes gekocht en de eerste Ajacieden hebben bij de douane in Rostov al een stempel in hun paspoort gekregen. Ter vergelijking: ook Anderlecht moest halsoverkop richting Rusland en het blijkt dat er drie keer zo veel Ajaxsupporters naar Rostov gaan.

We wensen de 23 supporters stuk voor stuk een goede reis en zien jullie daar! Het is verder goed om te weten dat de training in het Olimp-2 Stadion valt bij te wonen. Je kunt via de hoofdingang naar binnen.

Omdat er slechts een plukje fans achter Ajax aangaat, verloopt het omwisselen iets anders dan normaal. Op vertoon van een legitimatiebewijs ontvang je je kaart voor de wedstrijd van een medewerker van Ajax, bij de training of op de wedstrijddag kort voor de aftrap.

Zijn er verder nog zaken om op te letten? Ja, pas op met het fotograferen van overheidsgebouwen, bezit en gebruik van softdrugs vindt men in Rusland absoluut niet leuk en als zich ergens een manifestatie of demonstratie voordoet, kun je er maar beter uit de buurt blijven.

Tenslotte: spasiba voor het aanmoedigen van Ajax in het verre Rusland en nazdrovje!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >