Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ogararu wordt assistent van Keizer bij Jong Ajax

We wisten al dat Marcel Keizer als trainer aan de slag gaat bij Jong Ajax. En we weten nu ook dat George Ogararu hem gaat assisteren. De Roemeen vult de vacante positie op de bank in, na het vertrek van de twee-eenheid Jaap Stam en Andries Ulderink.

20 juni 2016 - 10:18
UsershyraDesktopajax_dataimagesde539fc656131ff578031716197d2706_normal
Ogararu legt alvast voetbalzaken uit aan Reiziger. © Pro Shots

Stam en Ulderink waren toe aan een nieuwe uitdaging en die vonden ze bij Reading. Een langer verblijf bij Ajax was eigenlijk geen optie en toen de kans zich voordeed, besloot de technische leiding in Amsterdam Keizer vast te leggen.

Keizer kwam over van SC Cambuur, maar nam geen assistent mee. De tweede man komt nu uit de eigen gelederen. De Roemeen, rechtsback van weleer, zat zonder team na het opheffen van Ajax A2, waar hij sinds januari dit jaar trainer van was.

De inmiddels 36-jarige Ogararu staat er goed op bij Ajax. De club doet veel voor stichtingen in Roemenië waar hij aan is verbonden en mocht begin deze maand met de Ajax Legends aantreden tegen Real Madrid.

Ook nu heeft Ajax iets moois voor hem in het verschiet. Ogararu is trouwens geen onbekende van Jong Ajax, aangezien hij er enkele jaren geleden als stagiair al aan was verbonden.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >