Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Meld je aan voor ons Ajax Life Supporterspanel!

Twintig keer per seizoen is er in onze krant Ajax Life ruimte voor de mening van supporters. Die rubriek noemen we 'in blessuretijd' en we zijn benieuwd naar frisse meningen. Heb jij zin om van je te laten horen? Meld je dan aan voor ons Supporterspanel!

20 juni 2016 - 16:24
UsershyraDesktopajax_dataimages8a1e73256b54ace58d3acf2bb7700784_normal
Wie vindt er iets van Ajax en wil hierover vertellen? © Pro Shots

Rondom Ajax gebeurt altijd wel iets. Als het nou gaat om het beleid op de transfermarkt, de prijs van kaartjes, verbouwingen in de Amsterdam Arena of het spel onder nieuwe trainer Peter Bosz, zo'n beetje alles maakt de tongen los.

Een beetje Ajacied heeft overal een duidelijke mening over en laat die vervolgens ook horen. Vind je het leuk om jouw mening te delen in het Ajax Life Supporterspanel? Geef je dan op! Dat kan via het formulier hieronder.

Wie weet bellen we je binnenkort al op omdat we van je willen horen in onze eerste krant van het nieuwe seizoen. Een voorwaarde is uiteraard wel dat je lid bent van de Supportersvereniging Ajax.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >