Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Let op: geen kaartverkoop aan de deur bij AFC - Ajax!

Ajax gaat oefenen in Amsterdam en dat is per definitie tof! Het doet er bijna niet eens toe tegen wie, maar een stadsderby tegen AFC maakt het nog aantrekkelijker. We kunnen ons goed voorstellen dat je hierbij wilt zijn, maar let dan even goed op: er is geen verkoop aan de deur.

24 juni 2016 - 11:44
UsershyraDesktopajax_dataimagesf1be9c5a326c27afff6cc0cf29a86679_normal
JOS was de laatste Amsterdamse opponent van Ajax. © Pro Shots

De ontmoeting tussen AFC en Ajax staat op het programma voor dinsdag 12 juli. De aftrap is om 19.00 uur en de plaats van handeling is uiteraard sportpark Goed Genoeg, de thuishaven van de Amsterdamse amateurs die Tweede Divisie gaan spelen.

Het is belangrijk om te weten dat er dinsdag de 12e geen kaarten aan de poort worden verkocht! Je bent aangewezen op de online verkoop die AFC organiseert. We hebben het net even getest en het ziet er allemaal prima uit.

Je kunt via de website van AFC vier kaarten per persoon kopen. Je dient de kaarten uit de printen en bij de poort te tonen, zodat ze kunnen worden gescand. Zonder geldig ticket krijg je geen toegang tot het sportpark.

Toegang tot het sportpark is sowieso een dingetje. AFC roept op 12 juli zo veel mogelijk per fiets of met het openbaar vervoer naar Goed Genoeg te komen. Omdat het oefenpotje tegen Ajax op een doordeweekse dag wordt gespeeld, is er op de Zuidas amper parkeerruimte beschikbaar.

Klik hier voor extra informatie op het digitale thuis van AFC.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >