Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Goh... Zlatan keert niet terug bij Ajax

Op een of andere manier bestaat het gerucht dat Zlatan Ibrahimovic misschien terugkeert naar Ajax. De beste reden waarom dit zou kunnen gebeuren is dat hij een transfervrije spits is. Verder staan de seinen op rood, niet in de laatste plaats vanwege de kronkels in Zlatans hoofd.

09 juni 2016 - 10:22
UsershyraDesktopajax_dataimagesb39714f8fa0c68692790a6a599192587_normal
Hij is transfervrij, maar keert niet terug naar Ajax. © Pro Shots

We eten speculaas sinds een bezoek deze winter van Ajax TV aan Zlatan. Er werd een prijsvraag georganiseerd met als prijs een gesigneerd shirt. De meester koning legende neemt zelf ook het woord en merkt op dat 'dit shirt' misschien wel weer van hem wordt.

Gelukkig heeft Arie Boomsma nu een einde gemaakt aan alle speculaties. Zlatan presenteerde een paar dagen terug in Parijs een kledinglijn en Boomsma was namens RTL Late Night van de partij. “Het is definitief,” aldus Zlatan. Een terugkeer zit er niet in, een filmpje ook nog niet. Dat wordt vrijdag uitgezonden.

De kans is veel groter dat de 34-jarige Zlatan naar Manchester United trekt, om een nieuwe samenwerking aan te gaan met José Mourinho. Het kan alleen nog even duren voordat dit alles officieel wordt, omdat er eerst een toernooitje in Frankrijk – ook wel bekend als EK – op het programma staat.

Het ontslag van Louis van Gaal maakt de weg vrij voor een transfer van Zlatan naar Old Trafford, die het niet zag zitten zich aan Van Gaals filosofie te wagen. Zlatan droeg tussen 2001 en 2004 een echt Ajaxshirt en werkte in die tijd samen met Van Gaal. Dat was eens maar nooit meer.

De laatste vier seizoenen speelde Zlatan voor Paris Saint-Germain en won hij maar liefst twaalf prijzen.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >