Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax speelt 16 juli twee oefenpotjes bij Union SV

Als je genoeg hebt van het EK en niet kunt wachtent totdat Ajax weer voetbalt, doe je er verstandig aan 16 juli vrij te houden in je agenda. Op deze zaterdag komen de Ajacieden op het veld van Union SV twee keer in actie. Zowel AA Gent als Krylia Sovetov is gestrikt als oefenpartner.

21 juni 2016 - 10:22
UsershyraDesktopajax_dataimagesaddd27bb592116b028a824af00ae4104_normal
Ajax trekt de provincie in en kiest voor Nieuwleusen. © Pro Shots

Union SV doet misschien niet direct een belletje rinkelen, maar een ding is zeker: het wordt pezen in de provincie. In Nieuwleusen om precies te zijn, niet ver van Zwolle. En niet te zuinig ook. Zo'n twee weken na deze dubbel moet Ajax aan de bak in de voorronde van de Champions League.

Het is niet voor het eerst dat Ajax twee oefenwedstrijden op een dag speelt, het is wel nieuw dat dit op hetzelfde veld gebeurt. En eigenlijk ook wel zo handig, nu we erover nadenken. Ajax speelt om 15.00 uur tegen AA Gent, om 18.00 uur wordt afgetrapt tegen de Russen.

Ajax koos voor Nieuwleusen omdat de uitstraling en faciliteiten op sportpark Hulsterlanden goed staan aangeschreven. Vaste bespeler USV zegt buitengewoon trots te zijn dat het in de smaak valt bij de recordkampioen van Nederland.

De kaartverkoop is nog wel een dingetje. Ajax verwijst voor online verkoop naar USV, USV op zijn beurt meldt dat kaarten vanaf 27 juni alleen in de eigen kantine kunnen worden aangeschaft. Je kunt twee kaarten kopen, op vertoon van een geldig identiteitsbewijs.

Kaartjes voor jeugd tot dertien jaar kosten 10 of 15 euro, de rest moet 20 of 25 euro neerleggen voor twee oefenpotjes van Ajax. Hopelijk is er aan de deur tegen die tijd ook nog het een en ander mogelijk.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >