Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax heeft met Sánchez zijn tweede Colombiaan binnen

Het is gelukt! Ajax heeft de transfer van Davinson Sánchez afgerond en zijn tweede Colombiaan binnen gehaald. De club kondigt de komst van de verdediger aan op zijn digitale thuis en legt zelfs het shirt met rugnummer 5 voor hem klaar.

21 juni 2016 - 17:40
UsershyraDesktopajax_dataimagesf2475db96b80f916ee4f7efb1c98f8db_normal
En zo heeft Ajax plots twee Colombianen binnen de gelederen. © Ajax Images

Het rugnummer 5 was afgelopen jaar van John Heitinga, maar hij stopte halverwege het seizoen. Het is tijd om naar de toekomst te kijken en die toekomst wordt gevormd door tenminste twee Colombianen. Binnen een week is het tweemaal raak, twee keer ook voor minstens 5 miljoen euro.

Eerst slaagde Ajax er al in om spits Mateo Cassierra te contracteren, dinsdag was het de beurt aan Sánchez om zijn handtekening te zetten. De verdediger komt over van Atlético Nacional, de club waarmee hij vier keer kampioen van Colombia werd.

De twintigjarige Sánchez tekent een contract voor vijf seizoenen. We moeten alleen even geduld hebben voordat we hem in actie kunnen zien. Sánchez reist eerst terug om met Atlético Nacional de halve finales van de Copa Libertadores te spelen.

En ook moeten er nog de nodige formaliteiten worden afgewikkeld.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >