Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

AA Gent meldt voor tweede keer oefenduel met Ajax

We zitten een weekje of drie voor de start van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. En er is nog helemaal niet zo veel bekend over oefenpotjes. Ja, er komt een potje tegen AFC. En het heeft er alle schijn van dat Ajax ook oefent tegen AA Gent, aangezien de Belgen dit nu opnieuw melden.

07 juni 2016 - 13:24
UsershyraDesktopajax_dataimages402ca3be4e3836ed8de510871bd29d86_normal
Ajax oefende vorig jaar onder meer tegen Panathinaikos. © Pro Shots

AA Gent maakte een paar weken geleden al melding van een oefenwedstrijd tegen Ajax, maar die melding werd snel weer verwijderd. Dit keer doet het digitale thuis van de club opnieuw kond van een ontmoeting met Ajax.

Het oefenpotje tussen AA Gent en Ajax moet zaterdag 16 juli plaatsvinden in Nieuwleusen, dat is in de buurt van Zwolle. Als aftraptijd wordt 15.00 uur genoemd. De laatste jaren speelden de Ajacieden nog wel eens twee wedstrijden op dezelfde dag. Of dat nu weer gaat gebeuren, is ons niet bekend.

AA Gent eindigde afgelopen seizoen als nummer drie van België, het jaar daarvoor werd de titel veroverd. De ploeg van trainer Hein Vanhaezebrouck maakte wel indruk op het Europese toneel, door te overwinteren in de Champions League.

Als we overigens kijken naar mogelijke locaties in Nieuwleusen, dan komen we wellicht uit bij Nieuwleusen zelf of USV, maar daar volgt vast nog meer informatie over. Tenzij AA Gent dit bericht opnieuw intrekt, want het oefenprogramma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >