Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Van der Sar gaat uit zijn dak na benutte penalty Milik

Het begint langzaam vaste prik te worden om tijdens Heerenveen-uit bestuurders van Ajax tegen te komen in het uitvak. Prima, houden we van! Het is leuk om Edwin van der Sar tussen 1250 fans te zien. Het is nog leuker om de directeur te zien juichen als Arek Milik een belangrijke penalty benut.

21 april 2016 - 15:12

Het zijn spannende weken, zo middenin de titelrace. Grote rivaal PSV had zijn midweekse potje al winnend afgesloten, het was woensdag aan Ajax om dit voorbeeld te volgen. Dat lukte! Het duurde even voor de voorsprong een feit was, maar het lukte. Dat telt.

Het toeval wil dat Ajax Life in het uitvak in de buurt stond van Van der Sar. En aangezien je bij een penalty weet dat de kans op een doelpunt groot is, haalden wij onze telefoon tevoorschijn om te filmen.

We hoopten stiekem: Sar gaat helemaal uit zijn plaat en we hebben een tof filmpje te pakken. Zo gezegd, zo gedaan. Het is heerlijk om een directeur zien juichen terwijl zijn club een belangrijke stap zet richting kampioenschap.

Als we over een week of twee weer zo'n video kunnen maken, gaan de zaken helemaal de goede kant op!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >