Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Het eerbetoon van Barcelona voor aftrap El Clásico

Afscheidswedstrijden en Johan Cruijff, dat is niet zo'n groot succes. Dat weten ze sinds zaterdag ook bij FC Barcelona, dat in El Clásico onverwacht onderuit (1-2) ging tegen een tiental spelers van Real Madrid. Laten we ons voor nu even op de mooie dingen focussen.

03 april 2016 - 13:52

Grote kans dat je het al hebt gezien, maar het is de moeite waard om nogmaals te bekijken. En als je de beelden nog niet hebt gezien, is dit je kans. Er was voor de aftrap van Barça - Real een prachtige choreografie zichtbaar in Camp Nou.

Verschillende Catalanen stonden toen al met tranen in hun ogen op de tribune, aangezien er enkele minuten eerder een mooi filmpje met hoogtepunten van Cruijff op de schermen zichtbaar was. Het is allemaal niet zo gek, toeval is immers ook logisch.

Cruijff zette het dagelijkse leven van de gemiddelde Catalaan misschien nog wel meer op zijn kop dan dat van een Amsterdammer. Dat maakt emoties los. Die emotie proef je tijdens het bekijken van de video, die online is geplaatst door de club zelf.

Doe tijdens de minuut stilte gewoon even alsof je de Real-fans echt niet hoort. Daar wordt het alleen maar nog mooier van.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >