Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Copa90 - This Is Ajax

De boys van Copa90 brachten recent een weekeindje door in Amsterdam. En een weekeindje Amsterdam is altijd een goed idee. Maar als je het ook nog eens combineert met Ajax, heb je het beste van twee werelden. This is Ajax!

05 april 2016 - 14:38

Copa90 is een soort internationale variant van Football Culture en doet allerlei leuke dingen. Wij zijn in ieder geval fan! Het team achter Copa90 gaat op bezoek bij allerlei clubs, verspreid over Europa en zelfs de rest van de wereld. Die clubs worden geportretteerd.

Het portret van Ajax staat inmiddels online! En dat vinden we leuk. Er komen wat bekende koppen voorbij, onder meer die van de hoofdredacteur van onze krant. Die krant zien we tijdens wel meer shots voorbij komen.

Er is ook ruimte voor een supporter die mag vertellen over zijn gevoel bij de club. Wij herkennen hem als @MartenVisser1. Het zijn vijf mooie minuten beeld over ons mooie club, waarvan vooral het buitenland iets opsteekt.

Voor ons Ajacieden is het gewoon fijn dat we zulke mooie verhalen kunnen vertellen over de club.

Copa90 maakte ook een video van de verjaardag van Vak410.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >