Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Alle hoogtepunten van de Cruijffmars op een rij

Waren het er 3000, 4000 misschien of zelfs 5000? Feit is dat een heleboel supporters zondag meeliepen in een mars, die voerde langs de historie van de Ajax. Het was een tocht waarvan je supportershart sneller gaat kloppen. En al helemaal tijdens het terugzien van de beelden.

04 april 2016 - 10:53

De tocht werd georganiseerd om de overleden Johan Cruijff te eren en het was dan ook geen toeval dat de route vanaf de Middenweg dwars door Betondorp liep om te eindigen bij de Amsterdam Arena. Of mogen we al Johan Cruijff Stadion zeggen?

Wat officieel nog niet is, kan nog komen. Misschien moet en zal het zelfs wel. Dat is logisch. Maar het zijn ook dingen voor later. Het is allemaal nog vers. Vandaar dat er ook vele emoties voelbaar waren tijdens de wandeling van een kilometer of zes.

Onder de duizenden aanwezigen was ook @pi_alfa. Hij droeg een camera bij zich en schoot fraaie beelden. Maak gewoon een minuutje of zes vrij om de Cruijffmars terug te kijken. Het is de moeite waard, dat beloven we.

Check verder de YouTube-pagina van Ventos. Daar staan ook fragmenten die zijn opgenomen tijdens het lopen van de mars. En wie liever foto's kijkt, kan hier terecht!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >