Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Reis per SV Ajax-bus naar uitduel met De Graafschap!

We maken ons op voor de laatste loodjes van een lang en slepend seizoen. Nog zonder te weten wat de ontknoping voor ons in petto heeft. Het is daarom goed om mee te delen dat er diverse SV Ajax-bussen rijden naar de uitwedstrijd tegen De Graafschap.

26 april 2016 - 15:50
UsershyraDesktopajax_dataimageseda59b9d5c01eb22f9132f56b93178df_normal
Vorige keer, in 2011, kon het uitvak vier keer juichen. © De Brouwer

We krijgen zondag een eerste aanwijzing wat we 8 mei, op de slotdag van het seizoen, nou precies kunnen verwachten. Zeker is alvast dat er 550 Ajacieden welkom zijn op De Vijverberg, voor het bezoek aan De Graafschap. En dat er SV Ajax-bussen rijden.

Die SV Ajax-bussen kunnen handig zijn, als je geen tijd of zin hebt om met de auto te gaan! Het is belangrijk om te weten dat bij een kampioenschap alle bussen op de terugweg de Amsterdam Arena als eindbestemming hebben. Zo bieden we supporters de kans om de huldiging bij te wonen.

Er rijden SV Ajax-bussen vanuit Almere (5), Den Bosch (12) en Leiden (30). De getallen tussen de haakjes geven aan hoeveel vrije plekken er zijn. De vaste bus vanaf de Middenweg rijdt ook, maar op dit moment zijn er geen stoelen vrij. Wellicht komt hier na de kaartverkoop verandering in.

Wel rijdt er een extra SV Ajax-bus, vanaf de Amsterdam Arena. In deze bus hebben we nog 45 vrije stoelen. De bus vertrekt bij de rotonde van P-Noord, alleen is het parkeerterrein niet beschikbaar om je auto kwijt te kunnen. Als je wel met de auto komt, parkeer dan op P2 of bij Borchland.

Ook niet onbelangrijk: woensdag om 10.00 uur krijgen 'gewone' uitkaarthouders de kans om een kaartje te kopen. Grote kans dat het uitdraait op een loterij, succes! Vervolgens komt achter deze link de busreis naar De Graafschap tevoorschijn.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >