Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaarten voor Ajax - FC Utrecht!

De beslissende weken van het seizoen zijn aangebroken, de zenuwen nemen toe. Zelfs voor een potje als FC Utrecht-thuis gieren de zenuwen door het lijf. Wat is er bij zo'n wedstrijd beter dan aanwezig zijn in de Amsterdam Arena? Laat ons nou net kaartjes verloten!

12 april 2016 - 11:48
UsershyraDesktopajax_dataimages646653fcb7c793b9fdec6ad9472cc5af_normal
Ajax heeft dit keer geen last van indiaan Vreven. © Pro Shots

Als Ajax nog vier keer wint is het kampioen. Laten we even vergeten dat er ook nog een wedstrijd in een remise mag eindigen. Vier keer winnen, dat is waar we met z'n allen voor gaan. En als dat gebeurt, komt die schaal vroeg of laat vanzelf richting Amsterdam.

Maar eerst Utrecht eens zien te verslaan. Is dat niet onze angstgegner, verloor Ajax eerder dit seizoen niet al in de Galgenwaard? Kortom, hadden we al opgemerkt dat we zenuwachtig zijn? Gelukkig staat Ajax zondag al om 12.30 uur aan de aftrap. Wij zijn erbij, jij ook? We hebben tien setjes kaarten te verloten.

Om kans te maken op de kaarten moet je een goed antwoord geven op de vraag hieronder. De prijsvraag loopt tot donderdag 13.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars. Ben je nog geen lid, maar wil je toch meedoen? Dan kun je direct lid worden via het onderstaande formulier!

Prijsvraag: Wie hielp Ajax voorbij FC Utrecht middenin de titelrace van seizoen 2001/2002?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >