Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Milik is eerlijk: ‘Weet niet of ik blijf, weet niet of ik vertrek’

Arek Milik scoort tegenwoordig het ene na het andere doelpunt. En als iemand bij Ajax een dragende speler wordt, moet je als Ajaxsupporter altijd bang zijn dat hij vertrekt naar een sterkere competitie. Zeker als Milik deze zomer ook nog eens een goed EK speelt. De spits is er eerlijk over, hij weet nog niet of hij ook volgend seizoen nog bij Ajax speelt.

13 april 2016 - 11:06
UsershyraDesktopajax_dataimages5184c38349cdd43e3b3d8923e5305267_normal
Milik doet geen valse beloftes in onze nieuwe krant. © Pro Shots

“Ik zal een eerlijk antwoord geven, zoals ik het nú voel,” zegt Milik in de nieuwste editie van de krant Ajax Life, die donderdag bij alle leden wordt bezorgd. “Ik weet niet zeker of ik blijf, maar ook niet of ik moet vertrekken."

“Als we kampioen worden, kan ik mezelf met Ajax in de Champions League op het hoogste podium presenteren. Volgend jaar ben ik beter en is Ajax als ploeg ook beter. We hebben een jong team en blijven ons verbeteren. Wat moet ik er op dit moment verder over zeggen? Het is afwachten.”

Milik is nog niet bezig met een eventueel, mogelijke transfer komende zomer. Wel heeft hij een doel voor de langere termijn. “Ik weet waar ik ben, wat er beter moet, waar ik heen wil en hoe ik dat wil bereiken. Ik wil de Champions League winnen.”

“Ik heb geen dromen, maar doelen. Dromen deed ik toen ik klein was. Nu kan ik ze realiseren. Ik had nooit verwacht dat ik voor Ajax zou spelen. Nu denk ik dat ik ooit de Champions League ga winnen. Maar waarom zou dat niet kunnen? Zo leef ik nu. Ik moet keihard werken, dan is er veel mogelijk. Als een ander het kan, waarom ik dan niet.”

Het volledige interview met Arek Milik staat in de nieuwste editie van de krant Ajax Life. Daarin vertelt de spits ook over zijn band met Davy Klaassen en wat hij deed nadat hij tegen Feyenoord op de bank zat. Voortaan ook de krant ontvangen? Sluit je dan snel aan!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >