Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Laatste Kaarten Actie Ajax - FC Twente vrijdag in de verkoop!

Het is bijna tijd voor de laatste Laatste Kaarten Actie van het seizoen. En niet voor zomaar een wedstrijd: Ajax - FC Twente. In het duel met de tukkers kan Ajax weer een grote stap richting de 34ste landstitel zetten. De laatste thuiswedstrijd van het seizoen staat voor zondag 1 mei op het programma, de aftrap is om 14.30 uur.

21 april 2016 - 12:18
UsershyraDesktopajax_dataimages5f2d262798d3995d2b82e0b3dfc39b79_normal
Ajax wordt nu geen kampioen tegen Twente, maar kan wel een grote stap zetten. © Pro Shots

Daarbij kan het team van Frank de Boer alle steun van de tribune gebruiken. Dus als jij belooft de Ajacieden met alles wat je hebt aan te moedigen, hebben wij goedkope kaartjes in de aanbieding. Die gaan morgen (vrijdag) om 13.00 uur in de verkoop.

Wat is dan goedkoop? 15 euro. Voor een eventueel, mogelijk, bijna beslissende wedstrijd is dat geen gekke prijs, toch? In totaal hebben we dertig kaarten in de aanbieding, dus zorg dat je op tijd klaar zit. Leden van Ajax Jonge Schare kunnen twee kaarten per clubcard kopen.

De verkoop gaat via onze webshop. Om kaartjes te kunnen kopen moet je dus lid zijn van Ajax Jonge Schare en een account hebben in de webshop. Heb je nog geen account? Je kunt het via deze link aanmaken.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >