Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kwetsuur aan hamstring kortwiekt seizoen Muric

Het klinkt altijd zo dramatisch als het einde seizoen is voor een speler en prettig is het allerminst. Dit keer speelt Robert Muric de hoofdrol in het nieuwtje. De Kroaat heeft een blessure aan zijn hamstring en tegen de tijd dat die is genezen, zit het seizoen erop.

12 april 2016 - 16:17
UsershyraDesktopajax_dataimages03b1228870a608759c5104c25aff662f_normal
Muric hielp Jong Ajax nog voorbij Fortuna Sittard. © Pro Shots

Muric werd vrijdag in de 53ste minuut van Jong Ajax - FC Emmen (2-0) gewisseld en we zien hem pas tijdens de zomer weer terug. Problemen met de hamstring, begrijpen we. De Kroaat meldt via Instagram dat hij dit seizoen niet meer in actie komt.

“Ik heb vandaag bericht gekregen dat mijn herstel langer gaat duren. Helaas is mijn seizoen afgelopen. Toch werk ik iedere dag hard om weer fit te worden,” aldus Muric, terwijl hij in een soort cabine aan het hardlopen is.

De twintigjarige Kroaat voelde zich dit seizoen steeds vrijer aan de zijlijn bij Jong Ajax en maakte in totaal acht doelpunten. Hij bereidde acht goals voor. Ook mocht hij zijn debuut maken in het eerste elftal. Muric liet zijn invalbeurt tegen Excelsior (3-0) niet onopgemerkt voorbij gaan en leverde direct een assist.

Het staartje van het seizoen telt voor Jong Ajax nog drie wedstrijden, terwijl voor het eerste elftal vier potjes resteren.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >