Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie opstappen SC Cambuur-uit

Ho, stop! De aftrap van SC Cambuur - Ajax is nog ruim twee dagen weg, maar toch hebben we alvast informatie te melden over het reisschema van zaterdag. Als je van plan bent om Ajax te steunen in Friesland, doe je er verstandig aan om je dag strak in te plannen.

07 april 2016 - 14:13
UsershyraDesktopajax_dataimages98017987a95d787abb2393344abbb14c_normal
Hopelijk voelen we ons zaterdag ook weer thuis! © De Brouwer

Er bevolken zo'n vierhonderd Ajacieden zaterdag het uitvak van het Cambuur Stadion, maar er zijn vrij strenge regels van toepassing en daarom is het belangrijk om even goed op te letten. Vooral omdat de aftrap al om 19.45 uur is en we wel op tijd aanwezig moeten Ajacieden.

Uitsupporters die opstappen bij de Amsterdam Arena, worden tussen 16.00 en 16.30 uur bij ingang Noord B verwacht. Eerst even snel fouilleren, daarna mag je doorlopen richting de bus voor de combi naar Leeuwarden. Als je met de auto naar de Arena komt, is P Noord beschikbaar om te parkeren.

Zorg er dus voor dat je zaterdag niet te lang bezig bent met andere dingen, want dan moet je of heel erg haasten of je komt zelfs te laat. Dat zou zonde zijn, zeker nu Ajax middenin de titelrace alle steun vanaf de tribunes kan gebruiken. Tot in Leeuwarden!

Oh ja, Ajacieden die een stoel hebben gereserveerd in een van onze SV Ajax-bussen ontvangen een mailtje met specifieke instaptijden.

Klik hier voor de uitgebreide info.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >