Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie omwisselen sc Heerenveen-uit

Het is tijd om ons druk te maken over de reis naar Heerenveen. Niet omdat het nou zo'n eind is naar Friesland, maar omdat we graag willen dat de Ajacieden op tijd aanwezig zijn in het Abe Lenstra Stadion. Simpelweg omdat alle steun op dit moment keihard welkom is!

19 april 2016 - 11:33
UsershyraDesktopajax_dataimagesf7dca917c0ba3b3a54e949af0ec35bfe_normal
Het uitvak zit ook op bezoek bij Heerenveen weer vol. © De Brouwer

De wedstrijd tussen sc Heerenveen en Ajax begint woensdag om 20.45 uur en dit betekent dat zo'n 1250 Ajacieden hun reis goed moeten plannen, al is het maar omdat sprake is van een verplichte auto/buscombi.

Er kan tussen 19.15 en 19.45 uur worden omgewisseld bij het bekende tankstation ter hoogte van Wellerzand. We hebben hier de laatste jaren wel vaker omgewisseld. En inderdaad, dat leverde steeds problemen en volle vluchtstroken op.

De Supportersvereniging Ajax en Ajax zelf hebben tijdens het vooroverleg eens te meer gewezen op gevaarlijke situatie die kunnen ontstaan, maar dit alles werd van tafel geveegd. Doe dus een beetje voorzichtig, we zitten niet op ongelukken te wachten!

Bij het omwisselen ontvang je een parkeerkaart en routebeschrijving. Je kunt je auto kwijt op een sectie die speciaal is gereserveerd voor Ajacieden. Het kromme aan de hele regeling is dat je daarna gezellig tussen de supporters van Heerenveen naar het stadion kunt lopen.

Dat is altijd wel geinig en je vraagt je af waarom de regeling dan zo streng moet zijn, maar goed... Er wordt trouwens verwacht dat je met minstens drie personen in een auto stapt, anders raakt de parkeerplaats te vroeg vol.

Ajacieden die per SV Ajax-bus een retourtje Heerenveen doen, hebben van ons een e-mail gehad met informatie over het opstappen. Klik hier voor extra info over het bezoeken van Heerenveen-uit.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >