Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop De Graafschap-uit

We gaan geen Dries Mertensje doen, maar wel de informatie delen over de kaartverkoop voor de uitwedstrijd tegen De Graafschap. We weten allemaal dat dit niet zomaar een uitduel kan zijn. De kaartverkoop gaat zaterdag van start.

22 april 2016 - 10:31
UsershyraDesktopajax_dataimagesacb175a4750c02a4b0b9360b0bbf9cc6_normal
Zo'n 550 Ajacieden maken de ontknoping van de eredivisie mee. © Pro Shots

De belangen van het bezoek aan de Superboeren zijn bijzonder groot. Moeten we het nog uitleggen, nee toch? We kennen allemaal de stand van zaken. Een paar steekwoorden: titelrace, doelsaldo, concurrentie. Grote kans dat die dingen zondag 8 mei vanaf 14.30 uur allemaal samen komen.

De kaartverkoop start zaterdag, als je tenminste in het bezit bent van een uitkaart met voorrang. Er zijn in totaal 550 kaarten beschikbaar. Dit betekent dat je gegarandeerd bent van een kaartje als je voorrang hebt, maar je moet wel opschieten. De volgende fase start woensdag al. Inderdaad, op Koningsdag.

Uitkaarthouders met voorrang hebben een dag of drie om hun kaart voor De Graafschap - Ajax te regelen, daarna is het tijd voor de grote loterij. Een kaartje kost 22,81 euro en je merkt het vast al aan de prijs; er is sprake van een verplichte auto-combi.

Dit betekent zo veel als: ergens in de buurt van Veenendaal omwisselen en daarna doorrijden naar De Vijverberg. We hebben het even opgezocht en dit was bij het laatste bezoek aan De Graafschap niet anders. Ajax ziet graag dat je met minstens drie supporters een auto deelt, zodat we met z'n allen een parkeerplaats hebben.

Als je liever met de bus gaat, kun je er van op aan dat de SV Ajax-bussen vanuit den lande ook koers zetten naar Doetinchem. Klik hier voor de uitgebreide kaartverkoopinfo.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >