Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ballenjongens, vaandeldragers voor Ajax - FC Twente

We geven het maar eerlijk toe, we zijn al zenuwachtig voor Ajax - FC Twente. Ja, de wedstrijd wordt pas 1 mei gespeeld, maar we zijn er nu al mee bezig. Niet zo gek ook, want er staat een hoop op het spel. Een (ruime) overwinning betekent een grote stap richting de landstitel, puntenverlies staat gelijk aan afhaken.

22 april 2016 - 14:15
UsershyraDesktopajax_dataimages0b750a5f8578eb167d4a485f5c41929c_normal
Vertonghen had een belangrijk aandeel in de dertigste landstitel. © Pro Shots

Het mooie is dat je het duel van dichtbij kunt meemaken! We zoeken namelijk twee ballenjongens – dat mogen zoals altijd net zo goed meisjes zijn – en acht vaandeldragers. De tien winnaars krijgen naast deze toffe prijs ook nog eens twee kaarten voor de uitverkochte wedstrijd.

Om kans te maken moet je een goed antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Je kunt meedoen tot dinsdag 13.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Nog geen lid, maar wil je wel kans maken op de prijzen? Geen paniek! Via het formulier hieronder kun je direct lid worden.

Prijsvraag: Vertonghen was in seizoen 2010/2011 verdedigend belangrijk, maar hij pikte ook een paar doelpunten mee. Hoe vaak scoorde de Belg dat seizoen in de eredivisie?

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >