Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax neemt afscheid van Oger en gaat verder met Suitsupply

Ajax trekt een ander jasje aan. De club gaat een samenwerking aan met Suitsupply, dat onder meer de spelers van een net pak gaat voorzien rondom de wedstrijden. Daarmee komt een einde aan het Oger-tijdperk binnen de club.

13 april 2016 - 15:10
UsershyraDesktopajax_dataimagesf17d73a5578e43a5e41441853b5d9215_normal
Donny van de Beek langs de meetlat, voor een nieuw pak. © Ajax Images

Het is een gevleugelde Ajaxuitspraak geworden: een Ajacied trekt zijn jasje niet uit. Voorzitter Michael van Praag zei het nadat de woedende Winston Bogarde in 1996 zijn colbertje had uitgedaan bij een woordenwisseling met een Sparta-supporter.

Het was ongetwijfeld een colbert van Oger, dat de afgelopen 26 jaar de nette pakken verzorgde bij de Amsterdamse club. Nu moeten die jasjes toch echt uit, want Ajax is een nieuwe sponsordeal aangegaan.

Vanaf 1 juli gaat het meer internationaal georiënteerde Suitsupply de Ajacieden, technische staf en medewerkers aankleden. Vanochtend werd de overeenkomst gesloten, vanmiddag werden de maten van de spelers al opgemeten.

Edwin van der Sar laat op ajax.nl weten dat Ajax een partij heeft weten te binden ‘die niet alleen in Nederland, maar ook ver daarbuiten bekend staat om hun stijl’. “Dit past bij Ajax. Ze zijn jong, modern en vernieuwend.”

Hopelijk neemt Oger afscheid met flink wat champagne-vlekken op hun pakken. Na een kampioensfeestje.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >