Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax houdt prijs seizoenkaart volgend seizoen gelijk

Goed nieuws voor seizoenkaarthouders! Ajax houdt de prijs van een seizoenkaart na de zomer gelijk aan die van dit seizoen. Er wordt geen prijsverhoging of indexatie doorgevoerd en ook de verhoging van de prijzen op eerste ring noord komt te vervallen.

07 april 2016 - 17:05
UsershyraDesktopajax_dataimages39d47a2419d40fae9a06f8b983cd71a3_normal
Goed om te horen dat Ajax de prijzen van SCC's bevriest. © Pro Shots

Het einde van het seizoen nadert en dat is volgens traditie het moment dat moet worden nagedacht over het verlengen van de seizoenkaart. Hopelijk wordt dat nadenken na dit fijne nieuws een stukkie gemakkelijker.

Het positieve bericht is dat niet één Ajacied dieper in de portemonnee hoeft te tasten om volgend seizoen weer een vaste stoel in de Amsterdam Arena te hebben. De Supportersvereniging Ajax is blij dat Ajax de seizoenkaartprijs volgend seizoen voor iedereen gelijk houdt.

Heb je nog geen seizoenkaart, maar wil je er wel eentje aanschaffen? De verkoop start op 2 mei en de goedkoopst beschikbare stoel kost 222,50 euro.

Klik hier als je op de hoogte wilt worden gehouden van al het nieuws over seizoenkaarten.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >