Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Uitvak zingt Eindhoven stil en bejubelt goal El Ghazi

Ze zijn er wel... Je hoort ze niet! Ze zijn er wel, je hoort ze niet! Oh wacht, even juichen! Dat is kort samengevat wat er gebeurde tijdens de 76ste minuut van PSV - Ajax. Het uitvak had al een tijdje door dat Ajax de topper kon winnen en nu zagen we het met eigen ogen gebeuren.

21 maart 2016 - 16:11

Het uitvak stak de gehele wedstrijd in topvorm en ook al hoorde je dat misschien niet door de belabberde akoestiek in het Philips Stadion, neem maar van ons aan dat het gewoon zo was. En anders staat het bewijs op beeld, dankzij Ventos.

We zagen al hoe Arek Milik Ajax op voorsprong kopte. Of, nou ja, we zagen het uitvak juichen omdat we wel heel erg in de verte moesten turen. En omdat het 0-2 werd in een topper is het ook wel zo leuk om te zien hoe de 1200 meegereisde Ajacieden daar op reageerden.

Als je dat hebt gedaan, raden we je aan om het YouTube-kanaal van Ventos te bezoeken. Daar staan nog veel meer video's die zijn gemaakt tijdens PSV-uit.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >