Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Fischer treft bij Jong Denemarken weer eens doel

Viktor Fischer meldde over zichzelf dat hij in goede vorm stak. Daar was in het shirt van Ajax de laatste tijd niet zo veel van te merken. We ontvingen deze interlandweek wel een positief teken. Fischer wist weer eens te scoren, in dienst van Jong Denemarken.

30 maart 2016 - 15:57

Er waren tijden dat de buitenspeler van Ajax werd opgeroepen voor het grote Denemarken, maar voor het weer zo ver is, moet Fischer zich eerst bewijzen tegenover de nieuwe bondscoach. Hij werd op pad gestuurd met Jong Denemarken en opende uit bij Jong Armenië de score.

Fischer kreeg de bal in de 28ste minuut met een gelukje mee en rondde vervolgens best knap af, vanuit een moeilijke hoek. Bij Ajax lukte het de aanvaller in 2016 nog niet om succesvol af te ronden. Twee minuten later scoorde ook Ajaxhuurling Lucas Andersen. De Denen wonnen met 1-3 en liggen voorlopig prima op koers voor het jeugd-EK.

Minder goed nieuws was er voor Lasse Schöne, die wel met de Deense hoofdmacht op pad was. De multifunctionele speler mocht weliswaar opnieuw invallen, maar dit keer slechts negen minuten, en verloor ook nog. De Schotten straften een misverstand in de verdediging af en wonnen met 1-0.

Ook Thulani Serero kan niet terugkijken op een goede interlandweek. De Zuid-Afrikaan nam het met Bafana Bafana voor de tweede keer in een week tijd op tegen Kameroen en kon opnieuw niet winnen. Na 2-2 werd het dit keer 0-0. Het is inmiddels veilig om te gokken op absentie van Zuid-Afrika bij de Afrika Cup van 2017.

Andre Onana blijft als reservekeeper van Kameroen in de race, al moet de tweestrijd met Mauritanië nog wel worden beslist in het voordeel van de Ontembare Leeuwen.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >