Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Vertonghen laat zich in de luren leggen door goochelaar

Ook als Ajacieden verkassen naar het buitenland blijven we ze volgen, zeker als het om een van de krachten achter 15 mei gaat. We hebben het in dit geval over Jan Vertonghen. We hebben een geinig filmpje gevonden met een hoofdrol voor de verdediger van Tottenham Hotspur.

02 maart 2016 - 14:22

Helaas voor Vertonghen is het geen filmpje van een geniale actie waarbij hij zijn tegenstander het bos in stuurt. De Belg staat namelijk met een knieblessure aan de kant. In de video van de Belgische TV-zender VTM wordt Vertonghen zelf in de luren gelegd.

Goochelaar Nicholas Arnst bezocht Vertonghen op het trainingscomplex van Spurs om een trucje met hem uit te halen. Gewapend met een spel kaarten en een stift brengt hij Vertonghen van zijn stuk.

“Ik voel mij zo stom nu,” zegt Vertonghen na afloop van de truc. We snappen zijn gevoel, want we hebben de video een paar keer bekeken en hebben geen idee hoe het kan.

Ook zonder goochelaar blijven we Vertonghen trouwens volgen. Hij kan dit seizoen voor het eerst sinds 2012 kampioen worden, als alles meezit. Wint Tottenham woensdagavond van nummer zes West Ham United komt het op gelijke hoogte met koploper Leicester City.

Arsenal en Manchester City, nummer drie en vier, staan ook nog binnen vier punten van de eerste plaats. Kortom, de ontknoping van de Premier League lijkt net zo spannend te worden als die van de eredivisie in 2011.

Klik hier voor nog een filmpje van goochelaar Arnst en Vertonghen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >