Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop SC Cambuur-uit

Een uitwedstrijdje op de zaterdag, dat is leuk! Zeker als het gaat om een bezoekje aan SC Cambuur. Lekker ouderwets stadion, lekker ouderwets uitvak, eigenlijk is alles er lekker ouderwets. We zijn 9 april welkom en dus gaat komende zaterdag de kaartverkoop van start.

15 maart 2016 - 16:03
UsershyraDesktopajax_dataimages9bb8c317ecbefff57cc66233d645c451_normal
Hopelijk boekt Ajax opnieuw een zege in Leeuwarden! © Pro Shots

Bij die kaartverkoop moet je effe opletten, ook als er een plusje op je uitkaart staat. Dit plusje geeft je weliswaar voorrang bij het kopen van een kaartje, maar er is in het Cambuur Stadion slechts ruimte voor 400 uitsupporters.

Dit betekent dat er meer Ajacieden met voorrang op hun uitkaart zijn dan het aantal beschikbare kaarten. Anders gezegd: als je naar Cambuur-uit wilt, doe je er verstandig aan om zaterdag om 10.00 uur direct een kaartje te kopen.

Een kaartje kost 33,24 euro en er is sprake van een verplichte buscombi vanaf de Amsterdam Arena. Er is geen alternatieve opstaplocatie beschikbaar. Bedenk dus even goed dat je waarschijnlijk lang onderweg bent die zaterdag, Leeuwarden is nu eenmaal niet om de hoek en de aftrap om 19.45 uur.

Er rijden vanaf de Amsterdamse Middenweg en vanuit Almere, Den Bosch en Leiden wel diverse SV Ajax-bussen. Wellicht vormen die een mooi alternatief! Een stoel reserveren in een SV Ajax-bus kan vanaf het moment dat nationale uitkaarthouders aan de beurt zijn om te kopen.

Klik hier voor de uitgebreide kaartverkoopinfo.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >