Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

In onze krant: warmdraaien voor de titelrace!

PSV-uit nadert gestaag. Ajax lijkt zich warm te draaien voor de titelstrijd, gezien de overtuigende zeges van de afgelopen weken.

03 maart 2016 - 14:55
UsershyraDesktopajax_dataimages2ce9df0daa0c76207b678fbf44a237f2_normal
Je favoriete krant is er weer! © Ajax Life

De wedstrijd van 20 maart in Eindhoven werpt zijn schaduw vooruit. Niet in de laatste plaats nu het onzeker is of FC Twente het seizoen afmaakt. Maar daar kan Ajax het beter niet op laten aankomen, als het kampioen wil worden. Gelukkig lijkt het erop dat de Ajacieden een beetje in vorm raken.

Over kampioen worden gesproken. Kan Ajax de titel grijpen met Nick Viergever centraal achterin? Oh, jazeker. Aldus Nick Viergever. We spreken de stand-in van Jairo Riedewald, die hoopt met zijn ervaring iets toe te voegen aan de jonge ploeg.

Die jonge ploeg heeft er weer een nieuw gezicht bij, in de persoon van debutant Robert Muric. We spreken met de Kroaat. En er staat nog veel meer in onze nieuwe krant. Bijvoorbeeld een verhaal over Subdivision 2 en de vele veranderingen op het gebied van Europees foebele.

En we blikken op diverse manieren terug op de laatste maanden dat Ajax gebruik maakte van De Meer en het Olympisch Stadion.

Verder in onze nieuwe krant:

>> Simpel passje op Klaassen zegt al veel - 'Kijk, dat is typisch Muric'

>> Viergever pakt verdediging bij de hand - 'Ik moet die taak op me nemen'

>> Europese topclubs willen naar eenzame hoogte - Super League dreigt Ajax te vloeren

>> Mensenstroom vanaf halte Kruislaan - Ajaxstadion als een magneet op de Middenweg

De krant Ajax Life valt twintig keer per seizoen op de mat bij leden van de Supportersvereniging Ajax. Ben je nog geen lid? Bekijk de andere voordelen en sluit je meteen aan!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >