Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Extra impressie: Arena in 2020 met volledig nieuwe omloop

Er gebeuren de laatste tijd allemaal spannende dingen in en rondom de Amsterdam Arena. En er staat richting het EK 2020 nog veel meer spannends te gebeuren. Wij houden de boel scherp in de gaten omdat we de dingen tof vinden, net als jullie. We hebben een nieuw plaatje gevonden.

17 maart 2016 - 16:55
UsershyraDesktopajax_dataimages441f8e6240df4392b704f8bf712bc71e_normal
Zo ziet de Arena eruit als de verbouwing klaar is. © Soeters Van Eldonk

We mochten laatst op Ajax Life de eerste impressies tonen van de nieuwe omloop die de Arena krijgt. De impressie van vorige keer liet 'slechts' het resultaat zien na het eerste deel van de verbouwing, die afgerond moet zijn voor de start van seizoen 2017/2018.

Als je bovenstaande foto checkt, zie je hoe de Arena eruitziet als de complete verbouwing achter de rug is. Trek je even niet zo veel aan van het gebied direct rondom het stadion, maar check vooral het stadion zelf.

De verbrede omloop van de tweede ring – zeg maar de 'rubberen band' – springt het meest in het oog. Het is ons eerlijk gezegd een beetje onduidelijk of de Ajaxlogo's op de hoeken behouden blijven. Op de ene impressie staan ze wel, of de andere ontbreken ze. We merken het wel.

Interessant is ook een tweede plaatje op de Facebook-pagina van Soeters Van Eldonk, dat is de vaste architect van de Arena. Als je hier klikt, krijg je een eerste indruk van het licht dat het verbouwde stadion in de toekomst gaat uitstralen. De lampen kunnen straks alle kleuren van de regenboog uitstralen.

Overigens is hetzelfde EK 2020 voor de Arena een richtpunt voor rood-witte stoeltjes.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >