Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ballenjongens, vaandeldragers gezocht voor Ajax - NEC!

Met dank aan de overwinning op AZ lijkt Ajax definitief uit de dip waar het begin van het jaar in zat. Het is nu verleidelijk om vooral naar PSV te kijken, maar misschien is het nog wel belangrijker om scherp te zijn tegen de kleintjes. Dus ook als NEC op bezoek komt.

03 maart 2016 - 15:52
UsershyraDesktopajax_dataimages311e45e746a7bc3004ed065b6f745060_normal
Ex-NEC'ers Cillessen en Schöne spelen nu al een tijdje bij Ajax. © Pro Shots

Hoewel, kleintje... NEC staat keurig netjes achtste en heeft nog volop zicht op Europees voetbal. Ajax - NEC gaat dus niet zomaar even een makkie worden. Zeker niet.

Leden van Ajax Jonge Schare kunnen zondag 13 maart de wedstrijd van dichtbij meemaken. We zoeken namelijk twee ballenjongens – dat mogen natuurlijk net zo goed meisjes zijn – en acht vaandeldragers.

Om kans te maken op een van de tien plekken moet je een goed antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Je kunt meedoen tot en met maandag 13.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars. Als je wint krijg je ook nog eens twee kaarten voor de wedstrijd.

Nog geen lid, maar wil je wel kans maken op de prijzen? Geen paniek! Via het formulier hieronder kun je direct lid worden.

Prijsvraag: Met Jasper Cillessen en Lasse Schöne heeft Ajax twee ex-NEC’ers in de selectie. Hoeveel wedstrijden speelden de twee voor de Nijmegenaren?

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >