Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax A1 treedt 15 maart aan tegen Chelsea A1

De Uefa heeft in al zijn wijsheid besloten dat Ajax A1 de 15e aantreedt in de kwartfinales van de Youth League. En wel tegen Chelsea A1. De tegenstander van de Ajaxtalenten was even onzeker omdat Valencia A1 protest aantekende, maar dit is verworpen.

01 maart 2016 - 13:45
UsershyraDesktopajax_dataimages686f7f3df1be2fa5f3f624e8653282d5_normal
Nouri en de A1 willen zich plaatsen voor het finale-weekend. © Pro Shots

Chelsea A1 ontdeed zich via strafschoppen (5-3) van de Spanjaarden, maar Valencia A1 merkte terecht op dat de scheidsrechter flink in de fout was gegaan. Een van de pingels passeerde wel degelijk de lijn, maar stuiterde terug het veld in via een steunbalkje.

Valencia A1 stapte naar de tuchtcommissie, maar die blijkt niet van plan om actie te ondernemen. Chelsea A1 is daarmee zeker van een plekje bij de laatste acht, plus een thuiswedstrijd tegen Ajax A1. De wedstrijd is vastgesteld voor dinsdag 15 maart, om 17.00 uur.

Het treffen tussen de hoogste jeugdteams van Chelsea en Ajax vindt plaats op trainingscomplex Cobham. Voor wie van plan is naar Londen af te reizen of toevallig in de buurt is, hebben we helaas slecht nieuws: The Blues staan bij (jeugd)wedstrijden op Cobham geen publiek toe...

De winnaar van Chelsea A1 - Ajax A1 neemt het in de halve eindstrijd op tegen de winnaar van de tweestrijd tussen Anderlecht A1 en Barcelona A1. De Belgen verloren in de kwartfinales met 2-0 van Dinamo Zagreb A1, maar de Kroaten werden uit het toernooi gezet wegens het opstellen van een geschorste speler.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >