Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax A1 inclusief 'gouden trio' rechtstreeks bij Ziggo Sport

Terwijl ze bij PSV hopen op een extra rondje Champions League, moeten wij het doen met de Europese wedstrijden van Ajax A1. Maar dat is ook leuk! En het komt net zo goed live op de beeldbuis. We kunnen bij Ziggo Sport de prestaties van de Ajaxtalenten volgen.

15 maart 2016 - 11:01
UsershyraDesktopajax_dataimages61f0651bacf61867d9c4a868801b3e43_normal
Het gaat er nu echt om spannen voor Ajax A1. © Pro Shots

Ajax A1 treedt dinsdag in de kwartfinales van de Youth League aan tegen Chelsea A1. Het doel is de bekerhouder te onttronen en kwalificatie voor het finale-weekeinde in Nyon veilig te stellen. De aftrap op het trainingscomplex van Chelsea is om 17.00 uur en vijf minuten eerder gaat Ziggo live.

Er is dit keer geen tennispartij die kan uitlopen, dus we moeten vanaf de aftrap getuige kunnen zijn van een potje jeugdfoebele. Ajax A1 is zowel te volgen op de open zender Ziggo Sport (kanaal 14 voor Ziggo-klanten) als betaalkanaal Ziggo Sport Select. Als je op die laatste bent aangewezen, moet je 3,99 euro betalen in ruil voor een streampje.

Gery Vink is de trainer van dienst en hij mocht de selectie van de A-junioren aanvullen met Donny van de Beek, Vaclav Cerny en 'Appie' Nouri. Het gouden trio besliste dit seizoen al wat Europese potjes voor het vlaggenschip van de opleiding en moet ook in Londen het verschil maken.

Kasper Dolberg en doelman Stan van Bladeren ontbreken door blessures, Dani de Wit en Deyvaisio Zeefuik mogen vanwege een schorsing niet spelen. Ajax A1 voegde daarom doelman Indy Groothuizen en Aschraf el Mahdioui als dispensatiespelers aan de selectie toe.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >