Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaarten voor film over jonge jaren van Zlatan!

Toen Zlatan nog een Zlatannetje was, kwam hij naar Ajax. In de drie seizoenen in Amsterdam werd hij een man. We weten allemaal hoe het Zlatan is vergaan in zijn jaren na Ajax, maar van de periode waarin hij volwassen werd, is veel minder bekend.

10 februari 2016 - 16:25
UsershyraDesktopajax_dataimagesfb20f5289bcd98a1f7ef7e8035291302_normal
Dit was het omslagpunt voor Zlatan bij Ajax. © Pro Shots

Daar komt verandering in. De film Becoming Zlatan gaat over zijn jonge jaren. Wij mogen kaarten weggeven voor de voorpremière van de film in Pathé Arena. Twee setjes van twee kaarten om precies te zijn. De winnaars mogen kiezen of ze aanstaande zaterdag of maandag naar de bioscoop gaan

In Becoming Zlatan komt uniek materiaal voorbij van een jonge Zlatan, die openhartig vertelt over zijn leven. “Je bent niks bijzonders zonder internationaal succes,” bijt zijn vader hem zelfs toe als hij op zijn achttiende bankzitter is bij Ajax.

Ook is er een hoofdrol voor Leo Beenhakker. “Als je met mij naait, naai ik jou,” vertelt de man die de aanvaller naar Ajax haalde. Nog meer scheldwoorden uit de mond van Beenhakker zijn te zien in de trailer. Mooie dingen.

Om kans te maken op de kaartjes moet je een goed antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met vrijdag 10.00 uur meedoen. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen? In het formulier hieronder kun je direct lid worden.

Prijsvraag: Het omslagpunt voor Zlatan bij Ajax was zijn winnende doelpunt in de bekerfinale tegen FC Utrecht. In welke minuut maakte hij dat doelpunt?

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >