Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Uitvak slaat van vreugde tegen raam na goal El Ghazi

Het juichen in het hoge noorden gaat vaak net even anders. Dat komt door de inrichting van het uitvak. Onder het net voor het vak bevindt zich namelijk een glaswand. En als je daar in de buurt staat, sla je van vreugde tegen het raam. Bijvoorbeeld na de 0-1 van Anwar el Ghazi.

15 februari 2016 - 10:48

Het fijne van de aflevering van Groningen-uit in 2016 is dat de Ajacieden precies aan de goede kant van het stadion het net weten te vinden. Tuurlijk, Ajax had ook best in de eerste helft mogen scoren. Maar het is zeker niet vervelend dat de spelers na het scoren richting uitvak rennen.

Het zorgt voor mooie plaatjes en voor een fijne video, uiteraard weer van Ventos. Lekker juichen blijft toch het leukste om te doen, zeker als je er de hele dag voor op pad bent. Dan wil je wel even blij zijn als Ajax scoort. En dus gaan de handjes de lucht in. Of tegen het raam. Net wat handig is.

Overigens is dat tegen het raam slaan natuurlijk maar relatief, dat zeggen we er gelijk bij. Het is puur een uiting van vreugde. Of om het ritme aan te geven voor de klassieker 'Hij zit erin!'. Straks ontstaat er weer ophef, hebben we dat weer...

Meer video's van Ventos staan achter deze link, kijken maar!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >