Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Klaassen treft doel en laat de F-side juichen!

Sommige filmpjes hebben alles. Zoals deze. De sfeermakers van Vak410, Davy Klaassen die een doelpunt maakt en de F-side die dat vervolgens bejubelt. Bekijk de video maar gewoon. Dan komt het allemaal voorbij.

29 februari 2016 - 10:51

Het juichen is nog niet eens zo gek uitbundig. Dit valt ook vrij logisch te verklaren. Het was de 3-0 en Ajax liet AZ tot dat moment alle hoeken van de Amsterdam Arena zien. De spanning keerde kort terug in de wedstrijd, maar dat was daarna pas.

Een klein beetje geluk had Ajax wel bij de totstandkoming van de derde treffer. “Geven, geven, geven,” wordt er geroepen vanaf de tribune. Misschien moet Anwar el Ghazi dat volgende keer maar gewoon doen. Dan kan-ie tenminste een assist bijschrijven.

Al hebben we er niets op tegen dat Klaassen de bal tegen de touwen schiet. Het is altijd fijn juichen met de aanvoerder samen! De video is van Ventos. Uiteraard staan er op YouTube nog meer video's!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >