Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Gaaf! In 360 graden juichen met Bazoer en supporters

Tsja, sorry. Het is inmiddels donderdag en Ajax wint vaker wel dan niet van Feyenoord, maar we gaan het toch nog even over de klassieker hebben. Eerlijk is eerlijk, we hebben er een goede reden voor. Er zijn opnieuw gave beelden opgedoken!

11 februari 2016 - 09:25

Grote kans dat je de video uit de regiewagen al hebt gezien. Er hing een camera in het hok die maar liefst 360 graden aankan en dus in alle hoeken kon opnemen. Mooi om mensen ze bevlogen aan het werk te zien. En leuk om te ervaren hoe die beelden bij ons thuis worden gebracht.

Maar er is meer! Er hing niet alleen een 360-camera in de regiewagen, er liep ook een cameraman met zo'n ding langs het veld. En dat levert net zo goed mooie beelden op. Niet in de laatste plaats omdat er flink wat Ajacieden uit hun dak gaan.

We beginnen met Riechedly Bazoer en als we daar genoeg van hebben, schuiven we gewoon een stukje op om naar supporters te kijken. Heel gaaf! Let wel even op: de video werkt in Firefox en Chrome op laptop en desktop, plus in de mobiele app van YouTube.

De video is van Fox Sports. Hier staat het eerder genoemde kijkje in de regiewagen.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >