Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Stukje service: haal alleen je eigen SCC-duplicaat op

Het is even tijd voor een praktische tip vanuit Ajax, die wij graag ondersteunen: kom niet op wedstrijddagen een duplicaat van een seizoenkaart van iemand anders ophalen bij de stadionkassa's. Dat kan niet en levert onnodige wachtrijen op.

04 februari 2016 - 16:59
UsershyraDesktopajax_dataimagesf46c6697ceec722c3faf64a54adda546_normal
Een duplicaat afhalen van de kaart van iemand anders kan dus niet. © Pro Shots

Het blijkt voor aanvang van recente thuisduels steeds vaker voor te komen dat supporters een duplicaat van een seizoenkaart van iemand anders willen ophalen. Persoonlijk ophalen is de enige manier om een duplicaat van je seizoenkaart te krijgen. Als je je eigen seizoenkaart bent vergeten, kun je wel gewoon geholpen worden.

Het enige is dat er sowieso geen seizoenkaarten aan anderen worden meegegeven. Alleen al omdat het verzoek moeilijk te controleren valt bij de rechtmatige eigenaar. Dit is handig om te weten en te delen met een groter publiek, om teleurstellingen en lang wachten op slecht nieuws te voorkomen.

Buiten deze teleurstellingen is het op wedstrijddagen al druk genoeg bij de stadionkassa's. Er staan Ajacieden in de rij met allerlei vragen en die kunnen dan niet (snel) geholpen worden. Als iemand een duplicaat wil ophalen, maar niet krijgt, zorgt dit voor allerlei discussie en irritatie en langere wachttijd. Kortom, dit is niet oké.

Wij snappen goed dat Ajax die discussie en irritatie wil voorkomen. Dus vandaar dat we deze boodschap helpen verspreiden.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >