Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Blog

Sorry Kenneth

Ik zit in de kroeg. In Brabant. Het is carnaval. We kijken Ajax - Feyenoord. Ajax- en Feyenoordsupporters door elkaar, aan hetzelfde tafeltje. De Paashaas is er ook. En Bob de Bouwer. We drinken veel bier.

07 februari 2016 - 15:44
UsershyraDesktopajax_dataimages6c72c779aaa126ba399bf2e72471a65f_normal
Bedenk je bij deze blog: geschreven in de kroeg, op een telefoon. © Pro Shots

We genieten van de wedstrijd. Het is nu rust. De balans: 1-1. Een heerlijke wedstrijd en ik vind Kevin Blom de man van de wedstrijd. Hij laat veel toe zonder het overwicht te verliezen. Spanning, tackels. Het voetbal is niet goed, maar de strijd van beide teams maar veel goed.

Ik ga piesen. Een voetbalmaatje staat naast me. Hij laat me een foto zien op zijn telefoon. Een bengelende pop. Aan een touw. De pop heet Vermeer.

Maar geen haat in mijn lijf jegens Feyenoord.

Ik ben Ajaxsupporter. En ook ik vind het stiekem hartstikke leuk als het wat minder gaat in Rotterdam. Maar geen haat in mijn lijf jegens Feyenoord.

Die pop. Ongelooflijk. Schande spraken we over de manier waarop Bazoer werd bejegend tegen ADO. En dan doen we dit. In onze Arena.

Ik schaam me.

Sorry Kenneth. Namens heel veel Ajaxfans. Hoop ik.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >