Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaarten voor Ajax - Feyenoord!

De cirkel is rond: John Heitinga debuteerde in Ajaxshirt tegen Feyenoord en neemt ook voor de klassieker afscheid. Er is alleen een verschil: hij zal niet meer invallen. Er staat een punt achter de loopbaan van Heitinga, maar jij kunt kaartjes winnen om bij zijn afscheid te zijn.

02 februari 2016 - 16:03
UsershyraDesktopajax_dataimages81707de1997a98460e5d33bb559bd5f0_normal
Gratis tip: we hebben heel wat gejuicht met Johnny! © Pro Shots

De klassieker is altijd al een bijzondere wedstrijd, maar het wordt nu nog een toefje specialer omdat we plotseling Heitinga kunnen uitzwaaien. Het bankzitten viel de 32-jarige Ajacied zwaar. Zo zwaar dat hij eerlijk is geweest naar zichzelf en besloot zijn carrière te beëindigen.

En dus worden we zondag bijtijds in de Amsterdam Arena verwacht. Ruim voor 12.30 uur. Het afscheid van Heitinga vindt namelijk nog plaats voor de aftrap. Het zal een afscheid worden met een lach en een traan en misschien wordt er ook nog wel een liedje gezongen.

Heb jij nog geen kaartjes, maar wil je wel graag bij de klassieker zijn? Dan wordt het nu interessant. We hebben vijf setjes kaarten te verloten onder leden van de Supportersvereniging Ajax.

Om kans te maken op de kaarten moet je een goed antwoord geven op de vraag hieronder. De prijsvraag loopt tot donderdag 13.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars. Ben je nog geen lid, maar wil je toch meedoen? Dan kun je direct lid worden via het onderstaande formulier!

Prijsvraag: Hoeveel klassiekers verloor Heitinga waarin hij daadwerkelijk speelminuten maakte?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >