Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Tweede kaartje rondleiding Arena gratis voor leden SV Ajax!

De kleedkamer van Ajax is afgelopen winterstop in een compleet nieuw jasje gestoken. Wil je met eigen ogen zien hoe het is geworden? Dat kan tijdens de Arena Stadiontour. Als lid van Supportersvereniging Ajax krijg je nu tijdelijk het tweede kaartje gratis!

18 februari 2016 - 09:00
UsershyraDesktopajax_dataimages0fc461282275c5f037bf38b1a47ece23_normal
De rondleiding gaat sinds kort ook langs de nieuwe kleedkamer. © Ajax Images

Onze leden (Ajax Life, Ajax Jonge Schare en Ajax Kids Club) betalen tot en met 24 maart voor twee kaartjes 16 euro in plaats van 32 euro. Je kunt maximaal vier kaartjes per clubcard kopen. Ga je met kinderen, dan kan de prijs iets afwijken. Je krijgt in alle gevallen het goedkoopste kaartje gratis.

Voor deze actie kun je bij de hoofdingang van de Amsterdam Arena kaartjes kopen op vertoon van je clubcard. Je gaat dan mee met de eerst beschikbare tour. Online reserveren is helaas niet mogelijk, contant betalen evenmin.

De Amsterdam Arena organiseert vrijwel elke dag rondleidingen, zelfs op wedstrijddagen. Klik hier voor de actuele tijden.

Let op! De korting is alleen geldig voor de Arena stadiontour en dus niet voor de groepstour, kidstour, schooltour en de stadiontour met rondvaart.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >