Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Willem II-uit

Het gaat best rap met uitwedstrijden op het moment. Is het niet met het bezoeken ervan, dan wel met de kaartverkoop. We hebben er weer nieuws te melden. Kaartjes voor Willem II - Ajax gaan zaterdag in de verkoop en er zijn er 600 beschikbaar.

11 februari 2016 - 10:27
UsershyraDesktopajax_dataimages91f342e06519ba973978db681a42d231_normal
600 kaarten betekent eenmaal in Tilburg alle ruimte... © De Brouwer

We zitten middenin een fase van het seizoen die bepaalt hoe spannend de slotfase wordt. Weet Ajax de titelrace met PSV vol te houden of wordt er toch afgehaakt? Dat laatste valt niet te hopen en om een steuntje in de rug te bieden, zou het prettig zijn als het uitvak in Tilburg volstroomt.

Even leek het erop dat uitsupporters met relatieve vrijheid konden afreizen naar het Koning Willem II Stadion, maar dit stuitte toch op wat praktische bezwaren. Er is daarom sprake van een verplichte buscombi vanaf de Amsterdam Arena en een kaartje kost 33,74 euro. Er rijden uiteraard ook SV Ajax-bussen, bijvoorbeeld vanuit Den Bosch. Het is slechts een hint, dat begrijpen jullie!

Dit is alweer de derde uitwedstrijd op rij waarvoor we meer dan drie tientjes moeten aftikken. En dan staat daarna ook nog eens het bezoek aan PSV op het programma. Dure tijden dus voor uitfans, laten we hopen dat we er mooie dingen voor terugkrijgen!

Oh ja, Willem II - Ajax staat op het programma voor zondag 6 maart en de aftrap is om 14.30 uur. Dat laatste klinkt alweer beter dan een lunchwedstrijd in Groningen. Als je voorrang op je uitkaart hebt, kun je zaterdag de 13e een kaartje kopen. Als je geen voorrang hebt, moet je wachten tot de 20ste.

Klik hier voor de uitgebreide kaartverkoopinfo.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >