Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Info opstappen Groningen-uit: vroeg uit de veren...

Ok, ze hebben toffe 360-camera's! Dat hebben we deze week allemaal kunnen zien. Maar soms is Fox Sports iets minder leuk. Bijvoorbeeld als Ajax om 12.30 uur moet aftrappen in Groningen, tegen de FC. Dit betekent dat het uitvak vroeg uit de veren moet. Soms zelfs onpraktisch vroeg.

12 februari 2016 - 09:58
UsershyraDesktopajax_dataimagesaebb1f3f4d2bc284d21edf8da4d24ab0_normal
In de Euroborg zijn ze ook lang niet altijd blij met Fox. © Pro Shots

We worden zondag tussen 08.30 en 09.00 uur bij de Amsterdam Arena verwacht, voor de verplichte buscombi naar het hoge noorden. Als je reist per SV Ajax-bus of gebruik maakt van de alternatieve opstapplaats, krijg je een e-mail met informatie over de opstaptijden.

Is het allemaal heel praktisch? Nee. Ajax is bij het organiseren van de buscombi gebonden aan allerlei voorwaarden van de politie. En daarbij wordt weinig rekening gehouden met zaken als eerste treinen die pas om 08.45 uur op Amsterdam Bijlmer Arena arriveren. Er moet dus niets tegenzitten. P Noord is trouwens gewoon open om te parkeren, vanaf daar steek je gemakkelijk over naar de poortje bij Noord B.

Er zit helaas niets anders op dan er het beste van te maken. Het uitvak in de Euroborg is zondag ook niet volledig gevuld. Alsof er met ruim drie tientjes nog niet genoeg van de Ajacieden werd gevraagd, geldt dus ook nog eens een buscombi op ingewikkelde tijden. Daar gaat de verkoop niet harder van...

Het gekke is dat Ajax wat de gemeente Groningen betreft ook om 14.30 uur welkom is, maar dat paste niet lekker in de programmering van Fox Sports. En dus zitten we nu met een lunchwedstrijd in onze maag...

Klik hier voor nog meer info over Groningen-uit.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >