Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

De Boer verwacht Sinkgraven tegen AZ nog niet terug

Nee, het gaat 'm voorlopig niet worden met Daley Sinkgraven. Het lijkt er sterk op dat de linkspoot ook het thuisduel met AZ moet missen. Sinkgraven heeft een wond op zijn voet en die ging weer open. Wie weet is hij volgende week weer van de partij.

26 februari 2016 - 13:33
UsershyraDesktopajax_dataimages30094cf0f47a1cfea3cb29468105cf22_normal
Sinkgraven blijft maar sukkelen met een onschuldige kwetsuur. © Pro Shots

“Zijn rechterbeen gaat met sprongen vooruit,” grapt Frank de Boer over Sinkgraven, die 'links' bij de trainingen probeert te ontlopen. De middenvelder beëindigde een wedstrijd van Jong Ajax met een wond op zijn voet en die wil maar niet lekker herstellen.

“Daley probeert het, maar ontwijkt zijn linkervoet liever. Hij doet alles met rechts, dus ik denk dat het lastig wordt. Ik heb ook tegen hem gezegd: richt je op de training van woensdag, zorg dat je dan hersteld bent en vrij in je hoofd,” aldus De Boer tijdens zijn persgesprek richting Ajax - AZ.

De trainer geeft eerlijk aan dat hij Sinkgraven zondag niet bij de selectie verwacht. De kans is groot dat Robert Muric hem opnieuw vervangt. De Kroaat mocht tegen Excelsior debuteren en leverde de assist bij de 3-0. “De kans is groot dat Robert weer van de partij is. Hij traint zaterdag met ons mee.”

Sinkgraven kampte voor de winterstop enige tijd met een knieblessure, waardoor hij ook al een deel van het seizoen miste. Er was zelfs een kijkoperatie nodig om de klachten definitief te verhelpen. Verder is er geen nieuws uit de ziekenboeg. Jairo Riedewald en Kenny Tete zijn nog steeds zwaar geblesseerd, de overige spelers zijn fit. Mike van der Hoorn is zondag weer beschikbaar na het uitzitten van zijn schorsing.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >