Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax verlengt verkoop voor uitduel met FC Groningen

Het gaat niet slecht met de verkoop voor het uitduel met FC Groningen, maar uitverkocht? Nee, dat is het uitvak nog niet. Dus heeft Ajax besloten om de verkoop te verlengen tot dinsdagavond. En knallen wij er overheen met een oproepje: koop je kaart!

08 februari 2016 - 17:13
UsershyraDesktopajax_dataimages6602bd4c0f3858ccb10ebb393e1bc961_normal
Ons laatste argument is gratis koek en koffie. © De Brouwer

Er vallen nogal wat dingen op te noemen aan Groningen-uit die beter kunnen. Zo is er sprake van een verplichte buscombi, is de aftrap al om 12.30 uur en moet je je vriend(in) teleurstellen dat je met Valentijnsdag de hele dag van huis bent. Maar een dagje clubliefde is en blijft onbetaalbaar.

We hebben vorige week gemerkt dat de spelers hartstikke blij zijn met de steun van supporters en omgekeerd kregen we een klassieker vol passie, strijd en inzet voorgeschoteld. Grote kans dat we het daar gezien de voller wordende ziekenboeg ook in Groningen van moeten hebben.

Als Ajax wil blijven volhouden tijdens deze titelrace is iedere vorm van steun welkom. Zelfs als een kaartje voor Groningen - Ajax bijna 36 euro kost. Dat is inclusief busreis. Om je over de streep te trekken, hebben we ook het boeken van een SV Ajax-busreis weer mogelijk gemaakt. Daar betaal je geen toeslag voor en het scheelt wellicht reistijd.

Kortom, doe je ding, koop je kaart en steun Ajax zondag in de Euroborg!

Klik hier om je kaart te kopen!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >