Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Stap in een SV Ajax-bus naar SC Cambuur-uit!

De videoscheids ondergaat een nieuwe test, onze busreizen zijn al tijden een unaniem, belachelijk groot succes. En dus laten we twee SV Ajax-bussen rijden naar het uitduel met SC Cambuur, in het kader van het KNVB-bekerduel!

03 december 2016 - 08:55
UsershyraDesktopajax_dataimagesfb2e13a923d5e9bb2e4b9a5cb0dc30c0_normal
Cambuur-uit is op een lastige tijd, maar wie weet helpt de bus. © De Brouwer

De inschrijving voor de bussen is eerder deze week al gestart. Dit om de uitkaarthouders met voorrang op hun pas de kans te geven alvast een stoeltje te reserveren. Als het jou lukt zaterdag kort na tienen een kaartje te bemachtigen, mag je ook mee!

Het uitduel met Cambuur wordt donderdag 14 december afgewerkt, maar let op... De aftrap is al om 18.30 uur. Er was geen andere optie dan spelen op donderdag en met het oog op PSV-thuis wilde Ajax zo vroeg mogelijk aftrappen.

Hou hier dus even rekening mee. Er is sprake van een verplichte buscombi en dus moet je erop rekenen dat het vertrek staat ingepland voor halverwege de middag. Precies vanwege die combi is een retourtje Leeuwarden per SV Ajax-bus wel gratis, dat is dan weer het voordeel.

Omdat er slechts vierhonderd kaarten in de verkoop gaan, zetten we ook maar twee bussen in en combineren we het een en ander. Bus Almere (18) vertrekt vanaf Duivendrecht, bus Den Bosch (16) maakt een tussenstop in De Meern.

De getallen tussen haakjes geven aan hoeveel vrije stoelen er nog zijn in de betreffende bus. Nogmaals, wacht met reserveren tot je een kaartje hebt.

Gebruik deze link om een retourtje Leeuwarden te boeken.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >