Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Klaassen door koning uitgenodigd voor lunch

Davy Klaassen lunchte donderdagmiddag wel op een heel bijzondere plek. Namelijk bij koning Willem-Alexander en koningin Máxima thuis, op Paleis Noordeinde. De aanvoerder van Ajax kreeg de uitnodiging omdat hij vorig seizoen de Gouden Schoen won.

01 december 2016 - 15:23
UsershyraDesktopajax_dataimages77cd898a2a5ca924670e5de8eb6b141f_normal
Het is een goed stel, hoor. © Koninklijkhuis.nl

Samen met 26 andere gelukkigen mocht Klaassen zich donderdag melden op het paleis. Alle genodigden ontvingen onlangs een prijs of onderscheiding op het gebied van kunst en cultuur, media en journalistiek, wetenschap, sport of het bedrijfsleven.

“Koning Willem-Alexander en koningin Máxima willen door het aanbieden van een lunch hun erkenning en waardering uitspreken voor de mensen die een bijzondere prestatie hebben geleverd,” laat het Koninklijk Huis weten.

Klaassen heeft door de lunch een mooi verhaal voor later, vertelt hij op het digitale thuis van Ajax. “Deze lunch op het Paleis ga ik zeker nooit meer vergeten. Het voelt als een enorme eer om hiervoor te worden uitgenodigd.”

“Het was echt heel feestelijk. Ik maak veel mee en ik ben niet meer zo snel ondersteboven, maar deze met deze ervaring voel ik me echt bevoorrecht. Lunchen met de koning en de koningin; dat ga ik later zeker aan mijn kleinkinderen vertellen.”

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >