Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie opstappen FC Twente-uit

De gelijkenis vanuit het uitvak zal groot zijn, maar we zijn zondag toch echt in Enschede en niet opnieuw in Luik. Na het uitduel met Standard staat nu een ontmoeting met FC Twente op het programma. We hebben info over opstappen en verzamelen.

09 december 2016 - 15:45
UsershyraDesktopajax_dataimagesbdb549fa9ca6255d8194341fb8dcb0c0_normal
Met 1000 Ajacieden naar Twente! © De Brouwer

Twente-uit betekent een lekker broodje beenham! Maar voordat we de beenham kunnen ruiken, moeten we wel zorgen dat we de Veste bereiken. Dit moet gebeuren ruim voor 16.45 uur, als Ajax aftrapt tegen de nummer zes uit de eredivisie.

Er zijn drie manieren om in Enschede te geraken: opstappen bij de Amsterdam Arena, verzamelen bij de alternatieve opstapplek of reizen via een SV Ajax-bus! In de laatste twee gevallen heb je een mailtje ontvangen met specifieke informatie.

Als je bij de Arena verzamelt, gelden de volgende afspraken: je kunt je tussen 12.30 en 13.15 uur melden bij ingang Noord B, om te scannen en in te stappen. Niet lang daarna vertrekken de bussen. Ajax wordt in Enschede gesteund door in totaal duizend supporters.

Het kan zijn dat je vanwege een dingetje met de verkoop informatie hebt gehad over alternatief opstappen, terwijl je van plan bent per SV Ajax-bus te reizen. Als je van ons een bevestiging hebt gehad – met info over locatie en opstaptijd – kun je ervan uitgaan dat je goed zit.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >